You are not logged in.
здравейте...............
24.12 е днес....... ролерите които бяха поръчани преди месец и повече не пристигнаха
пиша във форума по простата ПРИЧИНА да не разчитат хората (клиенти) като мен на ВАС(ВЕРТИГО)
за 40 дни не можахте да докарате едни ролери до варна
подчертаваам времето 40 дни
ИСТИНАТА Е ЧЕ НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗЧИТА ВАС.............
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ
Last edited by thc_foundation (2009-12-24 16:49:43)

не че съм запознат със ситуацията, ама защо не отиде във варненското вертиго??
друже като не си запознат с дадена ситуация не я обсъждай
ставашсмешен
ролерите бяха поръчани преди 40 дни от варненското "ВЕРТИГО"
други питания ![]()
запознай се с проблема .................... и после обсъждай
ако може да не затваряте темата .........................
Last edited by thc_foundation (2009-12-24 21:16:43)
Между другото PiRi как да знае че от там си ги поръ4ал като ти не го беше уто4нил предварително! Той да не е врачка слу4айно! Ина4е в слу4ая съм съгласен с теб 4е е кофти да 4акаш пове4е от месец .
Световната финансова криза се обажда. Кофти.
Малък, криза е когато хората нямат пари да си купуват блейзери...тука проблема явно е различен )
@thc_foundation
ако повече нямаш доверие на родното ни предложение, наличие на кредитна карта и още един двама за партийка за доставка в размер на 15 евро за поръчка от www.ignitionshop.com ще те оправи. Ако нямаш кредитна, те също така предлагат опция Cash on Delivery, впрочем цялото инфо можеш да видиш тук - http://ignitionshop.com/shipping ... успех
thc_foundation wrote:
друже като не си запознат с дадена ситуация не я обсъждай
ставашсмешен
запознай се с проблема .................... и после обсъждай
ако може да не затваряте темата .........................
мисля че предварително се извиних че не съм запознат...по изказа ти "докарате едни ролери до варна" човек по-скоро може да си помисли че си ги поръчал от софийското...
бе еби са в гъза бе нещастник..
И накрая какъв е проблема, ако вертигото ги е поръчал и те не са дошли това не е тяхен проблем, а на магазина, от който са ги поръчали. А кажи какъв е проблема, да не би вертиго да не са ги поръчали? И като за край ни запознай с този проблем, не сме врачки както казаха вече...
хахахах ейй всеки с проблемите си !!! На човека му се кара на връх Бъдни Вечер, по средата на Декември, 2 невижда вие му се подигравате. Не е хубаво така, да знаете !!!
Едит: Камене, кога направи 90 поста, хиено ? ![]()
Last edited by s-points (2009-12-28 22:41:22)

koi e kamen be ...
може би някой от многото в темата с "Posts: 90"
Проблемът е решен. Човекът искаше REALM, ние нямахме толкова малък номер и му обещахме на следващата поръчка да включим чифт за него.
Имаше проблем със доставчиците в Германия и огромно ЗАБРАВЯНЕ на поръчки, но е естествено и нормално това клиентът да не го интересува и затова вината поемаме ние като официални доставчици.
Kлиентът получи като компенсация кънки XSJADO (на цена в магазина 300+ лв) + Безплатни кецове VANS (80+ лева) ....... за всичко това той плати 120 лв.
Съжаляваме за неудобството и се надяваме всички да са доволни.
Весело посрещане на новата година !!!
Добре, много ми е интересно, защо той пуска темата - само за гледане (при това си казва да не я заключиме) и защо ще го компенсирали, това не е ваш проблем, а на доставчиците от Германия (ако въобще вие сте го компенсирали, или самите доставчици са го)...
kato cqlo VERTIGO-EAST sa postupili taka kakto naistina se pravi po sveta... njama zna4enie dali e texen "problem" ili ne... EVALA!
Genko : spam-vam kato emotata v myspace ![]()

thc_foundation, neshto da imash da kajesh sega? edno blagodarq primerno?